VOLUNTEER STUDENTS’ BLOOD DONATION MOVEMENT CLUB HELD THE TRAINNING CLASS ABOUT BLOOD DONATION.

Thứ ba - 05/12/2017 04:56
On the evening of November 15th 2017, at the lecture room 4.1, head of club held the training class about blood donation for new members. DangThi Thu Hang (MSc), lecturer of Department of hematology and blood transfusion, attended and guided the class.
For many years in the voluntary blood donation activities, Dr. Hang noted and expressed the enthusiasm and spirit of volunteerism of all new members this school year. She shared useful knowledge about volunteer blood donation, from advocacy to taking blood, filtering and producing blood products. The tranning class took place in an open, cheerful atsmophere especially in knowledge sharing among members. Mrs Hang also answered all the standards of a blood donation person as well as how to observe, take care of patients after blood donation. Beside blood donation knowledge, she also shared experiences and many useful skills which are needed in life. Vu Quang Son, chairman of club, sent his thanks to Mrs Hang and he also wanted members of club to understand more about volunteer blood donation through this useful class. He hoped that every member of club could bring youth to contribute to volunteer activities for society.

Translated by Pham Xuan Bach and edited by Nguyen Hoang Son MA.