Năm mới

“BLOODY HALLOWEEN” PROGRAM OF ENGLISH CLUB

Thứ năm - 28/12/2017 13:39
On the evening of October 29, 2017, with the approval of the University Student Association Secretariat, the English Club Chairman Board hosted the Bloody Halloween program in 2017.
The program was attended by MA. Pham Thi Thanh Huyen, MA. Nguyen Hoang Son, - Lecturers of English - Department of Foreign Languages, Youth Union Office, Student Association and many students. Nguyen Thi Hoa, Head of the Club, introduced the basics of culture and tradition of the Halloween festival. Many Western style performances, costumes games performed by the club showed the joyful and exciting atmosphere and closeness of the participants. On behalf of teachers, Pham Thi Thanh Huyen sent congratulations to the students and she wishes the club will continue to be a useful destination for those with foreign language passion. With many learning activities and  diverse programs and activities, the club has been actively responding to the movement of international integration students, contributing to improve confidence, creativity and increase communication and English use for the students.
Translated by Do Manh Tien, class YHDPK7 and edited by Nguyen Hoang Son MA
anh co dinh lien he