TBUMP ENTHUSIASTIC HEARTS’ CLUB RESPONSE TO THE GREEN SUNDAY

Thứ năm - 22/03/2018 09:01
In response to the Green Sunday, on the morning of March 11st, Enthusiastic Hearts’ Club organized a volunteer session with the participation of 25 club members at President Ho Chi Minh’s Memorial House in Tan Hoa Commune, Vu Thu District, Thai Binh Province.

In the lively atmosphere of the 87th anniversary of the establishment of the Ho Chi Minh Communist Youth Union (Mar 26, 1931 – Mar 26, 2018) and in response to the Youth Month and The Green Sunday, members of the Enthusiastic Hearts’ Club had a visit to President Ho Chi Minh’s Memorial House.  With small and simple works like cleaning the precinct of the Memorial House, they have shown their sincerity, gratitude and enthusiasm to President Ho Chi Minh and National Heroes who sacrificed for the peace of our country.  Besides, the Club’s members also visited Uncle Ho’s resident place and listened to the history of this place. The volunteer session is surely an unforgettable memory with lots of useful knowledge to every club member!
A beautiful day
You and me
Walking together
Responding to Green Sunday…!!!
Translated by Doan Anh Duong, class K47G and edited by Pham Thi Thanh Huyen MA
Some meaningful activities responding the Green Sunday and the Youth Month
anh co dinh lien he edit