TBUMP YOUTH UNION’S DEPUTY SECRETARY PARTICIPATED IN THE 11TH NATIONAL YOUTH UNION CONGRESS

Thứ sáu - 19/01/2018 21:51
From December 10th to 13th, 2018, at National Convention Center (My Dinh, Hanoi), Mr. Pham Tuan Dat, Deputy Secertary of Thai Binh University of Medicine and Pharmacy Youth Union and the delegationn of Thai Binh province participated in the 11th National Youth Union Congress for the term of 2017 – 2022.
During the working sessions, the Congress has acknowledged the concerns and directions from the Leaders of the Party and the Country; the typical speeches on various youth movements, including: Innovative start-ups, self-business start-ups youth accompanying the 4th industrial revolution. The afforementioned missions and directions are the guides for the Youth Union activities, reflecting the spirit and the new visions of the youth in order to meet the country’s development; maintaining the Youth Union’s role as a friend and a trusty leader for the Vietnamese youth in the forthcoming century full of opportunities and challenges.
Translated by Dang Tuan Hung, class K46A and edited by Pham Thi Thanh Huyen MA

anh co dinh lien he