TUỔI TRẺ TRƯỜNG ĐẠI HỌC Y DƯỢC THÁI BÌNH QUYẾT TÂM HỌC TẬP, RÈN LUYỆN, SÁNG TẠO, HỘI NHẬP, XUNG KÍCH, TÌNH NGUYỆN VÌ CUỘC SỐNG CỘNG ĐỒNG PHẤN ĐẤU ĐẠT DANH HIỆU SINH VIÊN 5 TỐT. THI ĐUA LẬP THÀNH TÍCH CHÀO MỪNG ĐẠI HỘI ĐẠI BIỂU HỘI SINH VIÊN TRƯỜNG ĐẠI HỌC Y DƯỢC THÁI BÌNH KHÓA IX, NHIỆM KỲ 2015 - 2018

ACTIVITIES WELCOMING 20TH YEAR VIETNAMESE TEACHERS’ DAY

Thứ sáu - 15/12/2017 21:27
In the atmosphere of the whole university exciting emulation, making achievements to celebrate 35th year of Vietnam Teachers' Day, the University Youth Union has built and implemented many lively movements towards gratitude to teachers, silent navigation generations.
On the afternoon of November 17, 2017, Master Trinh Thanh Vinh, Secretary of the Youth Union, Chairman of the Student Association and other members of the Executive Committee congratulated the teachers in the Party Committee, the Board of Management, heads of  the departments and centers of the university. The Students’ Youth Union and the Student Association have launched a movement of active and creative learning, actively responded to teaching show of teachers, completed and defended  scientific research subjects of students, organized  the final round of 4th 2007 National Medical Olympic with Pharmacology topic successfully.  At the same time, the cultural and artistic movements, sports and physical training have also taken place at various Inter- unions and Inter-classes. On the evening of 19/11/2017, in the music show of Vietnamese Teacher's Day there were many special and meaningful performances by Vietnamese students and international students. These activities were the colourful and fresh flowers to give to the teachers a deep gratitude, respect  and pride of tradition of University of Thai Binh Medicine and Pharmacy.
IMG 20171125 093517

IMG 20171125 094324
Translated by Nguyen Thi Van Anh and edited by Nguyen Hoang Son MA.
anh co dinh lien he