HO CHI MINH COMMUNIST YOUTH UNION, VIETNAMESE STUDENTS’ ASSOCIATION OF THE FIRST YEAR CLASSES CONGRESS 2017-2018 TERM

Thứ ba - 05/12/2017 10:35
On the afternoon of September 28th 2017, at lecture room 4.1, under the guidance of Ho Chi Minh Communist Youth Union, Vietnamese Students’ Association of Thai Binh University of Medicine and Pharmacy (TBUMP), Executive Committee of class K47C held a congress of the first year classes.
 Trinh Thanh Vinh(MSc) , Secretary of  Ho Chi Minh Communist Youth Union of TBUMP, Chairman of Vietnamese Students’ Association of TBUMP; Ha Thi Thu Hien (MSc), Deputy Secretary of  Ho Chi Minh Communist Youth Union of TBUMP;  Nguyen Dinh Tang, Secretary of long- term students board, Member of the Standing Committee of Ho Chi Minh Communist Youth Union of TBUMP, along with members from Executive Committee of Ho Chi Minh Communist Youth Union, Vietnamese Students’ Association, Executive Committee of Ho Chi Minh Communist Youth Union of TBUMP, Vietnamese Students’ Association of  the first year classes and all students from class K47C attended the congress.
DSC0868
Trinh Thanh Vinh (MSc) acknowledged respectfully and gave compliments to Ho Chi Minh Communist Youth Union, Vietnamese Students’ Association of the  first year classes and students from class K47C because of having  good preparations as the representative congress for first year students. The members in the Executive Committee of Ho Chi Minh Communist Youth Union, Vietnamese Students’ Association of  the first year classes elected need positive, initiative and especially high determination to reach goals for an academic year. In the first year in TBUMP, Ho Chi Minh Communist Youth Union, Vietnamese Students’ Association of the classes need to build the connection between classes’ members, maneuvre members to participate in programs and movements set by Ho Chi Minh Communist Youth Union, Vietnamese Students’ Association of TBUMP with hardworking spirit, enthusiasm and flexibility. The programs about academy, scientific research, volunteers for social lives creating a good and friendly environment helped students to grow up, develop social skills, foster selflessness and kindness. Secretary of  Ho Chi Minh Communist Youth Union of TBUMP sent the best regards to the congress as well as hoped that Ho Chi Minh Communist Youth Union, Vietnamese Students’ Association of  the class K47C would finish goals for an academic year successfully under the guidance of Ho Chi Minh Communist Youth Union, Vietnamese Students’ Association of TBUMP.
DSC0999
In the beginning of 2017-2018 school year, the Standing Committee of Ho Chi Minh Communist Youth Union of TBUMP, the Executive Committee of Vietnamese Students’ Association of TBUMP decided to form 18 Ho Chi Minh Communist Youth Unions, Vietnamese Students’ Association of  the first year classes, organized the ceremony to admit 1000 students as new members of  Vietnamese Students’ Association of TBUMP, introduced Vietnamese Students’ Association rules, students’ song and movements organized by Vietnamese Students’ Association.
Translated by Pham Xuan Bach and edited by Nguyen Thi Thanh Huong MA.
anh co dinh lien he