TUỔI TRẺ TRƯỜNG ĐẠI HỌC Y DƯỢC THÁI BÌNH QUYẾT TÂM HỌC TẬP, RÈN LUYỆN, SÁNG TẠO, HỘI NHẬP, XUNG KÍCH, TÌNH NGUYỆN VÌ CUỘC SỐNG CỘNG ĐỒNG PHẤN ĐẤU ĐẠT DANH HIỆU SINH VIÊN 5 TỐT. THI ĐUA LẬP THÀNH TÍCH CHÀO MỪNG ĐẠI HỘI ĐẠI BIỂU HỘI SINH VIÊN TRƯỜNG ĐẠI HỌC Y DƯỢC THÁI BÌNH KHÓA IX, NHIỆM KỲ 2015 - 2018

Youth Union of Thai Binh University of Medicine and Pharmacy received the excellent unit flag

Thứ bảy - 09/09/2017 21:17
On the morning of August 25, 2017, at Youth Union, School Youth Movement of 2016- 2017 school year and 2017 - 2018 task deployment Conference, Youth Union of Thai Binh University of Medicine and Pharmacy was honored to receive the excellent unit flag for the 2016 - 2017 school year from the Executive Board of Thai Binh Province.
Mr Trinh Thanh Vinh, Secretary of the Youth Union, Chairman of the Students' Association received the Excellent Unit Flags for the 2016-2017 school year.
DSC 1049
Mr Trinh Thanh Vinh, Secretary of the Youth Union, Chairman of the Students' Association attended the conference. To summarize the 2016-2017 school year, the Youth Union of Thai Binh University of Medicine and Pharmacy was honored to receive the excellent unit flag in the Youth Union and Youth Movement, 05 individuals received certificates from the Central Committee of the Youth Union, 04 groups and 22 individuals received certificates from the Executive Board of Thai Binh Province. With many achievements in the implementation of the duties of the provincial Standing Board of Thai Binh province, the Youth Union focused on education and propaganda for youth union members and youths, developing “ Volunteer for socio- economic development and national defense” movement, maintaining and expanding the "Companion with the youth to establis and develop" movement, especially associating with the work of building strong youth union, youth union participating in building the Communist Party. Thank to diverse activities and innovation in content,youth union created a fostering and training environment to develop new youth union.
Mr. Trinh Thanh Vinh, Secretary of the Youth Union showed the presentation on "Effective implementation of typical volunteer movements" at the conference. He emphasized three measures to strengthen and maintain the provincial volunteer activities. Strengthen the work of cultivating ideals, orient strives and stimulate enthusiasm and youth in serving volunteer work for the social community. Forcus on community support to suit the actual situation of the unit, the needs of the local, timely deployment of voluntary activities such as blood donation work, giving gifts to poor pupils and policy beneficiaries, developing counseling and treatment programs and distributing free medicines especially in upland areas. Especially, make use of appropriate economic conditions at work, actively seek funding from many businesses to create positive effects; therefore, volunteer programs have many conditions to help a large number of people in the community.
In the school year of 2017 - 2018, under the guidance of Thai Binh Provincial Youth Union, the support of the Party Committee, the Board of Management, union members determined to emulate training and develop volunteering activities , studying and doing scientific research; make achievements to welcome congresses of the delegations at all levels, and proceed to the XI National Union Congress.
Translated by Nguyen Thi Van Anh and edited by Nguyen Thi Thanh Huong MA.
anh co dinh lien he