TUỔI TRẺ TRƯỜNG ĐẠI HỌC Y DƯỢC THÁI BÌNH QUYẾT TÂM HỌC TẬP, RÈN LUYỆN, SÁNG TẠO, HỘI NHẬP, XUNG KÍCH, TÌNH NGUYỆN VÌ CUỘC SỐNG CỘNG ĐỒNG PHẤN ĐẤU ĐẠT DANH HIỆU SINH VIÊN 5 TỐT. THI ĐUA LẬP THÀNH TÍCH CHÀO MỪNG ĐẠI HỘI ĐẠI BIỂU HỘI SINH VIÊN TRƯỜNG ĐẠI HỌC Y DƯỢC THÁI BÌNH KHÓA IX, NHIỆM KỲ 2015 - 2018

TBUMP Student Association receiving the Excellent Unit Award

Thứ ba - 11/07/2017 08:48
Mr. Trinh Thanh Vinh, the President of The Vietnam Student Association of Thai Binh University of Medicine and Pharmacy, attended the 6th Congress of the Central Committee of Vietnamel Student Association (Extension) in Vung Tau from July 2nd to July 3rd, 2017.
At the Congress of the Extended Central Committee, hosted by the Secretariat of Central Vietnam Student Association, the focus of the discussion was on the evaluation of he implementation of the school program missions  of the school year 2016-2017, the report of the Vietnam Student Association in the school year of 2016-2017, the orientations of the Association's activities and student movement of the school year 2017-2018, the testing program of the Central Vietnam Student Association of the school year 2017-2018, the plans to organize the Student Union Congress at all levels, towards the 10th National Congress of Vietnam Student Association, the draft outline of political report submitting to the 10th National Congress of Vietnam Student Association. At the same time, the conference also listened to the presentations of outstanding and creative models and ways of the Student Associations of  Hanoi,  Ho Chi Minh and Can Tho.
DSC 0011
Mr. Trịnh Thành Vinh, President of the Student Association of TBUMP, received certificate from
the Central Vietnam Student Association.
At the Congress, the Secretariat of Central Vietnam Student Association awarded the flag honouring the unit with excellent achievements in the works of the association and the student movement 2016 - 2017 for the TBUMP Students Association.
In the past year, under the direction of the Vietnam Student Association, the orientation of the Party Committee, the Board of Management of Thai Binh University of Medicine and Pharmacy, The TBUMP Student Association has successfully completed the targets of the school year, successfully built and implemented the title “Year of Creative students”. According to the theme orientation of the school year 2017 - 2018 "Improving the quality of the Student Union", to continuously develop the "Students of Five Merits" title of the Vietnam Student Association. The staff,  members and students at Thai Binh University of Medicine and Pharmacy are determined to apply their inner strengths, bring into play the advantages, inherit the traditions of the previous generations, actively together with the youth in the country to emulate achievements, create a comprehensive and dynamic environment for students and to welcome the 10th National Congress of Vietnam Student Association.
Translated by M.A Phạm Thị Thanh Huyền, Department of Foreign Language of TBUMP and Phan Đắc Bình, student from K45K class
anh co dinh lien he