TBUMP'S YOUTH UNION AND STUDENTS' ASSOCIATION OFFICE ORGANIZED THE TRAINING TO PREPARE FOR YOUTH UNION AND STUDENTS' ASSOCIATION CONGRESS.

Thứ bảy - 20/10/2018 01:08
On the afternoon of 14th August 2018, under the direction of the Standing Board of the Youth Union, the Secretariat of the Students' Association, Youth Union and Students' Association Office organized a training course to guide the comrades how to hold the Congress of term 2018-2019.
Mr. Nguyen Hoang Hiep - the Standing Committee of TBUMP's Youth Union guided students about the process of organizing the Congress at classes and some notes during organizing the Congress. According to the school year's work plan, the monitors will summarize the completed activities in the term 2017 - 2018 and expect the tasks of the term 2018 - 2019. Especially he focused on developing the "Students of 5 good merits", the "Students study and create in scientific research" and the "Students volunteer for community life" movement, making achievements to welcome the 10th Delegate’s Congress of Youth Union (term 2018-2020), towards the 10th Delegate’s Congress of the Vietnamese Central Students' Association and the 50th anniversary of TBUMP's establishment. Mr. Nguyen Hoang Hiep asked students not only to pay attention to documents prepared for the Congress but also to prepare for students to join the monitor with correct procedures and rules.
Translted by Tran Thi Minh Chau, class YHDP K9 and edited by Nguyen Thi Thanh Huong MA
ảnh 1
TBUMP's Youth Union and Students' Association Office guided the comrades how to hold the Congress of term 2018-2019
anh co dinh lien he edit