RESPONDING TO 2nd ‘ENGLISH FOR STUDENTS’ OLYMPIC CONTEST 2018

Chủ nhật - 25/11/2018 04:13
Executing the plan 85-KH/TWĐTN-TNTH on August 20th 2018 about holding 2nd ENGLISH FOR STUDENTS OLYMPIC 2018 by Ho Chi Minh Communist Youth Union Executive Committee, with the agreement of TBUMP’s Vietnam Communist Party Board, TBUMP’s administrative board, on the morning of September 8th 2018, Ho Chi Minh Communist Youth Union and Vietnamese Students’ Associations of TBUMP held the program “responding to 2nd ‘English for students’ Olympic contest 2018”
Dinh Thi Hoan, vice secretary of Thai Binh Ho Chi Minh Youth Union, Trinh Thanh Vinh, secretary of TBUMP Youth Union and president of TBUMP Students’ Association, members of Youth Union’s standing committee, Students’ Association’ s Secretary Committee, lecturers from TBUMP language department and 60 students attended the program
In the program, Ha Thi Thu Hien, vice secretary of TBUMP Youth Union read the opening speech and launched 2nd ‘English for students’ Olympic contest 2018. The contest created a helpful playground, excitement for learning, practicing and using English, helped to improve English, knowledge about Vietnamese culture, geography, history, economy, society, Youth Union, Students’ Association and youth, students’ movements.
1
Dinh Thi Hoan, vice secretary of Thai Binh Ho Chi Minh Youth Union presented flowers to the conference
On behalf of Thai Binh Youth Union’s Executive Committee, Dinh Thi Hoan, vice secretary noticed and highly evaluated holding work by TBUMP Youth Union and Students’ Association. She emphasized the meaning of the contest in students and international integration movement under the guidance of Ho Chi Minh Communist Youth Union’s Executive Committee, Students’ Association. English is important for young generation to master science, technology, new modern techniques and unlimited source of knowledge. Understanding and using another language well will create many chances in international working environment as well as valuable lessons after graduation.
After the ceremony, 60 TBUMP students took part in the first round of the contest. With intelligence and learning spirits of TBUMP students, we hope that they can achieve great results this year. TBUMP Youth Union and Students’ Association will continue to guide, propagate student participation  in this meaningful contest
Translated by Pham Xuan Bach, class K47H and edited by Nguyen Hoang Son MA
2

3