HO CHI MINH COMMUNIST YOUTH UNION – VIETNAMESE STUDENTS’ ASSOCIATION’ S OFFICE AND SECOND YEAR STUDENT REPRENTATIVES MEETING TO PREPARE FOR “WELCOME FRESHMEN DAY” OF THE SCHOOL YEAR 2018-2019

Thứ bảy - 20/10/2018 00:52
Preparing for the 50th anniversary of Thai Binh University of Medicine and Pharmacy, responding to supporting students activities, welcoming the new school year, on the afternoon of August 21st 2018, TBUMP ’s the executive board of Ho Chi Minh Communist Youth Union and Students’ Association held a meeting to prepare for “Welcome freshmen day 2018”
The meeting had the participation of Mr. Trinh Thanh Vinh, secretary of TBUMP’s Youth Union, president of TBUMP’s Students’ association, members of the Standing committee of TBUMP’s Youth Union and second year student representatives. The Welcome Freshmen Day 2018 with the theme “Forever passion”, is a playfield for freshmen to exchange with others, create a joyful atmosphere before the beginning of new year and also introduce the image of TBUMP’ s Youth Union and Students’ Association. Pham Xuan Bach-head of the second year representatives presented the plan for organizing the “Welcome Freshmen Day 2018” program. Keeping up with the tradition, Welcome Freshmen Day is held as a present for new students before joining TBUMP. The program is planned to be held on September 24th with two main parts: visiting students’ booths and the music night. It is hoped to bring many surprises and excitement to the freshmen. Mr. Trinh Thanh Vinh agreed with the plan and highly appreciated the efforts and enthusiasm of the second year students. Besides, he also emphasized the need of careful preparation, logistics, performances in the music night. The meeting ended with high agreement and the organizing board determined to organize and bring “Welcome Freshmen Day 2018” a brilliant success.
Translated by Pham Xuan Bach, class K47H and edited by Pham Thi Thanh Huyen MA
ảnh 1

anh co dinh lien he edit