EXECUTIVE COMMITTEE OF HO CHI MINH COMMUNIST YOUTH UNION, VIETNAMESE STUDENTS’ ASSOCIATION OF TBUMP’S USUAL MEETING OF MAY 2018

Thứ tư - 13/06/2018 13:10
On the afternoon of May 5th, 2018, Mr. Trịnh Thành Vinh, Secretary of Youth Union and President of Students’ association of TBUMP held the meeting. Youth Union Executive Committee, Students’ Association and Heads of all clubs participated in the meeting.
Summing up activities in April, the chairman of Students’ Association highly appreciated the striving of HCM Communist Youth Union of classes and Vietnese Sudents’ Association of classes in responding to the second Student Leadership Competition in 2018 held by the Central Vietnamese Students’ Association organization. Three members of the university participated in the final round in Ha Noi, affirming the spirit and status of the youth of TBUMP. The Youth Union participated in the security and congratulated on Laos Lunar New Year and Cambodian New Year. The third university chess tournament, topics at the English Speaking Clubs and the Enthusiastic hearts club ensure the quality and content. Orienting contents in May in emulation atmosphere to welcome Uncle Ho's birthday, the Youth Union participated in the 19th technology of medical universities and colleges youth conference and “Advanced youths follow Uncle Ho’s words” conference. The Students' Association office is preparing a summary of socially practical skills training class and the final report of the year. One Health Club organized exchange program with clubs at Hai Phong Medical University and Nam Dinh Medical University. The Enthusiastic Hearts Club is preparing for Green Summer Volunteering activities in 2018.
Translated by Phan Yen Nhi, class K47H and edited by Nguyen Thi Thanh Huong MA
ảnh 1

anh co dinh lien he edit

Từ khóa: thành vinh