BROADCASTING DEPARTMENT OF YOUTH UNION-STUDENTS ASSOCIATION MEETING ABOUT INCOMING SCHOOL YEAR

Thứ năm - 27/09/2018 19:40
At 5:00PM Aug 7th 2018, at lecture-room No. B1.01, Broadcasting Dept. of Youth Union-Students Association performed the Students Report No.10 - July, assembling members to prepare for incoming school year and 50 years of school establishment anniversary.
     Ms Tran Phuong Thao, Member of the Executive Committee of Students Association, Head of Broadcasting Dept. organized a meeting to unify important events. In addition to annual shows such as Monthly Broadcasting, Talk show- Inspirer..., the Broadcasting Dept. is trying to integrate newspaper reports, television broadcasts throughout the activities to ensure that the media is widely available to a lot of students. During the meeting, members agreed to complete the Student Report No. 10 and decided to launch the program on Aug 11th 2018.
     In the next school year, implementing Association's programs and heading to the 50th years of school establishment anniversary, the Executive Committee continue to provide news, information, inspiration and motivation for students, especially new students of Thai Binh University of Medicine and Pharmacy.

Translated by Dang Tuan Hung, class K46A and edited by Nguyen Thi Thanh Huong MA
ảnh 1

anh co dinh lien he edit